Middag

En smak av Gysinge

Förrätter

Jordärtskocka 170 kr
Skummad jordärtskockssoppa, rostad jordärtkockscréme, picklad jordärtskocka, emmer & Yoghurt

Rökt sik, Bergmans fisk 190 kr
Smörstekt emmersurdegsbröd, majonäs, dill & rödlök

Hjortråbiff 190 kr

Lingongel, pepparrot, äggula & pepparrot

Varmrätter

Svamp Risotto 290 kr
Med friterad ostronskivling, parmesan, tryffel & picklade primörer.

Ryggbiff 365 kr
Rödvinssås, varm tomatsallad, tryffelvinaigrette, dragonsmör & pommes frites.

Orangeriets Burgare 225 kr
Dijonnaise, silverlök, friterade dillpickles & ost.

Röding 365 kr
Sandefjordssås, forrellrom, gräslök, citruspicklad färnkålscrudité & potatis

Barnmeny

Ostburgare med pommes 85 kr

Kycklingnuggets med pommes 79 kr

Pannkakor med sylt & grädde 65 kr

Desserter

Choklad Nemesis 135 kr
Créme diplomat, marconamandel crumble & marschino körsbär

Saffransbrûlée 120 kr
Serveras med fermenterade blåbär

Kärnmjölksglass 120 kr
Vaniljskum, maräng & granskottsolja

Av hygien- och allergiskäl är hundar inte tillåtna i restaurangen.

För bordsbokning samma dag vänligen kontakta oss via mail eller telefon.

För bordbokning på sällskap över 8 personer vänliga kontakta oss via mail eller telefon.

Telnr: 0291-734612

Mail: info.gysingeherrgard@julahotell.se

”Nu i höst ligger vårat fokus på höstens vackra råvaror.

Omsorgsfullt hanterade och tillagade. Kombinerade med höstens smaker och höga ambitioner vill vi servera en vacker, välsmakande & mysig tallrik!”

-Köksmästare Fredrik & Souschef

Två personer samtalar vid å med bro i bakgrunden

Något gott att dricka till?

Njut av något svalkande i baren, ett glas vin eller en lokalbrygd öl från Gysinge Bryggeri.