Bo på Gysinge Herrgård

En naturnära upplevelse

Vi tar hand om dig

Oavsett om du är här med jobbet, som gäst på ett bröllop eller för att upptäcka Gysinge är du mer än välkommen till oss. Här på Gysinge Herrgård ser vi till att du känner dig väl omhändertagen. Vår reception finns tillgänglig dygnet runt så har du några frågor eller särskilda önskemål är vi bara ett samtal bort.

Våra rum

Hos oss hittar du allt från enkelrum till trebäddsrum i olika rumskategorier. Vill du lyxa till din vistelse har vi Herrgårdsrum, och det finns även en läcker Herrgårdssvit. Du kan också välja mellan Superior, Standard och Ekonomirum när du vill bo lite enklare och billigare i intilliggande byggnader. Har du med din fyrbenta kompis har vi dessutom ett antal djurvänliga rum i alla rumskategorier.

Naturspa med bastu

Upplev total avkoppling och energipåfyllning i vårt naturspa! Njut av ett uppfriskande dopp i älven och låt sedan värmen omfamna dig i vår lyxiga bastu med en oslagbar vy över magiska Dalälven. Ge dig själv en oförglömlig upplevelse där harmoni och naturens skönhet förenas på ett unikt sätt!

Utegym

Vårt nya utegym är skapat för dig som älskar att förena rörelse med frisk luft! Utnyttja möjligheten att träna på ett säkert och inspirerande sätt utomhus, där varje andetag fyller dig med energi. Ge dig själv verktygen för att optimera både ditt humör och din hälsa med en träningsupplevelse utöver det vanliga. Upplev den frihet som kommer med att träna under öppen himmel och med en fantastisk utsikt över den brusande älven!

Restaurang

Utsikt

Ställplats

Se och göra

Vill du upptäcka Gysinge så finns det många olika aktiviteter att hitta på. Paddla kanot på Dalälven, vandra i Färnebofjärdens nationalpark eller cykla mountainbikes i skogen.