Fest och bröllop

Vigsel, middag och fest i lantlig miljö

Planerar ni bröllop eller fest?

På Gysinge Herrgård arrangerar vi gärna ert bröllop eller andra tillställningar. Vi erbjuder ett helhetskoncept och kan hjälpa till med allt från dekor, dukning och blomster till vägledning i planeringen. Gysinge Herrgård är vackert året runt, så oavsett om ni planerar ett sommar- eller vinterbröllop vågar vi lova att ni får en minnesvärd dag.

Vigsel

På Gysinge Herrgård kan ni välja en utomhusvigsel vid Dalälvens strand framför Herrgården, i parken framför Orangeriet eller kyrklig vigsel i Österfärnebo kyrka eller Tärnsjö kyrka. Under det kalla halvåret väljer många att ha vigseln i Borgarn, en fantastisk sal inne i Herrgården. Här finns många möjligheter och platser för en fantastisk vigsel.

Middag och fest
För efterföljande middag och fest har vi några olika lokaler att tillhandahålla. Orangeriet med anor från 1600-talet eller Café Udden med Dalälvens brus i bakgrunden. 

Bo hos oss

Vill ni och gästerna sova över? Vi har både en svit för bröllopsparet och olika slags rum för gästerna. Totalt finns det 66 rum på Gysinge Herrgård.

Skicka bokningsförfrågan

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er skräddarsy er bröllopsdag?
Skicka en bokningsförfrågan nedan så hör vi av oss!