Våra rum

För avkoppling och en god natts sömn

Detta ingår i alla våra rum

Hotellfrukost, parkering, Wifi.

Herrgårdsrum

I Herrgården finns våra Herrgårdsrum inredda med 180 cm kingsize-säng. I flera rum finns det en sittdel bestående av två fåtöljer och kaffebord och i vissa finns det även skrivbord. Samtliga rum har nyrenoverade badrum med dusch och WC. Hälften av rummen har utsikt mot Dalälven, de andra blickar ut mot den vackra Herrgårdsparken.

Herrgårdssvit

Vill du unna dig något extra under din vistelse hos oss? I vår fina Herrgårdssvit ingår två rum: ett sovrum med dubbelsäng och skrivbord, samt ett lyxigt vardagsrum med fåtöljer och bord. Rummet ligger i entréplan och vetter mot Dalälven.

Mini-svit/familjerum

Våra familjerum ligger i Herrgården och har allt du behöver för en bra vistelse. Här hittar du två rum med dubbelsäng i ena och bäddsoffa i andra. Utsikten vetter antingen mot Dalälven eller Herrgårdsträdgården.

Dubbelrum superior

Våra sju Superiorrum ligger i Villa 1, i allén mellan Herrgården och Orangeriet. Sovrummen är nyrenoverade och ljusa, badrummen i lite äldre stil. Utsikt över Dalälven och Herrgårdsparken. Rummen är inredda med en 160 eller 180 cm säng, skön fåtölj samt stol och skrivbord. Badrummen har dusch och WC. I villa 1 finns två stora gemensamma vardagsrum som disponeras av gästerna i de sex rummen.

Enkelrum standard

Våra standardenkelrum renoverades för ett par år sedan och är inredda med en 90-säng. Här finns också skrivbord och stol, dusch samt WC. Rummen är belägna både i Stallet och i Villa 2 med utsikt antingen mot Herrgårdsparken eller Dalälven.

Dubbelrum standard

Våra standarddubbelrum ligger i Stallet och i Villa 2, och renoverades för ett par år sedan. De är inredda med två stycken 90-sängar som står tillsammans. Samtliga rum i Stallet och de flesta i Villa 2 har nyrenoverad dusch och WC. Utsikt antingen mot Herrgårdsparken eller Dalälven.

Ekonomi
enkelrum

I våra enkelrum ekonomi hittar du en 90-säng och i vissa rum även skrivbord och stol. Dessa rum är av lite äldre standard och är belägna i Villa 3 vid Dalälvens strand samt i Flygeln bakom Herrgårdsbyggnaden. Utsikt främst mot Herrgårdsparken, men vissa har även utsikt över Dalälven.

Ekonomi
dubbelrum

Våra dubbelrum ekonomi är av lite äldre standard. Här finns två 90-sängar som kan stå antingen tillsammans eller isär. Du har även sittgrupp med fåtölj och avlastningsbord samt skrivbord och stol. Rummen ligger antingen i Villa 3 vid Dalälven eller i Flygeln bakom Herrgården. Utsikt främst mot Herrgårdsparken, men vissa har även utsikt över Dalälven.

Ekonomi
trebäddsrum

För familjer eller kompisgänget har vi våra trebäddsrum med tre 90-sängar. Det finns även ett fyrbäddsrum ekonomi. Dessa rum ligger i Villa 3 vid Dalälven, och har utsikt antingen mot Herrgårdsparken eller Dalälven.

Upplev naturen

I Gysinge finns det otroligt många och fina vandringsleder som Gästrikeleden, Broturen, Kungshögsturen samt Mattön- och Granön runt. Du kan också besöka Färnebofjärdens nationalpark som med sina sjöar, forsar, våtmarker och skogar skapar en fantastisk miljö. Här kan du fiska, titta på fåglar eller vandra. Och trivs du bättre i vattnet kan du ta dig ut på älven med både kanot och kajak.

Restaurang

Hos oss hittar du vällagad mat för alla tillfällen – jobblunch som finmiddag. Vår meny innehåller vällagad mat med säsongens råvaror där fokus ligger på svenskt och närproducerat.