Våra lokaler

Rum för alla tillfällen

Konferens efter dina önskemål

På Gysinge Herrgård finns allt du behöver för ett lyckat möte så att du och dina kollegor får både kvalitetstid och mycket gjort. Alla våra lokaler har gratis wifi och du kan välja bland mindre mötesrum och flera lokaler för upp till 80 personer. Kontakta oss så hjälper vi dig skräddarsy din konferens efter önskemål.

Borgarn

Detta är vår största lokal. Den är på 95 kvm och rymmer upp till 80 personer beroende på sittning. Här finns både whiteboard, mikrofon och högtalare samt projektor. Borgarn ligger på våning 1 i Herrgården.

Linden

Denna lokal passar er som är mellan 10–16 personer. Här kan ni välja på u-bord eller styrelsesittning och behöver ni presentera finns en tv i lokalen. Lokalen ligger på entréplan i Herrgården.

Hörsalen

Hörsalen passar bra för föredrag och presentationer. Här går det att ha både biosittning eller skolsittning och lokalen rymmer upp till 70 personer. I lokalen finns både mikrofon och högtalare, whiteboard och projektor. Hörsalen ligger i samma byggnad som Café Udden, vid Dalälvens strand.

Patronen

Denna lokal på drygt 74 kvm passar sällskap mellan 20–40 personer. Här kan vi möblera utifrån era önskemål och antal personer och det finns båge högtalare, whiteboard, projektor och riktigt bra mörkläggning i lokalen. Patronen ligger på våning 2 i Herrgården.

Dragonen övervåning

I denna härligt rustika lokal får det plats upp till 40 personer, och förutom projektor finns här också högtalare och whiteboard. Dragonen ligger i en egen byggnad mellan Herrgården och Café Udden.

Vallonen

Vår 50 kvm stora lokal Valonen rymmer 15 personer och har både högtalare, whiteboard och projektor. Lokalen ligger högst upp i Herrgården.

Skicka en bokningsförfrågan

Vill du boka ett möte? Vänligen fyll i vårt bokningsformulär nedan så återkommer vi till dig.