Konferens på Gysinge Herrgård

Kombinera nytta med nöje

Plats för möten och minnen

Vi tror att kreativitet och energi tankas bäst i en inspirerande miljö. Hos oss på Gysinge Herrgård har vi en mängd olika konferenslokaler för olika tillfällen och sammanhang. Alla lokaler är moderna med all teknisk utrustning som behövs för ert möte eller konferens.

Skräddarsy konferensen för era behov

Vi har lokaler som passar allt från de minsta grupperna till stora sällskap på 80 personer. Lokalerna är moderna och utrustade med allt du behöver för en lyckad konferens med kollegorna.

Våra konferenspaket

Oavsett möte, kickoff eller konferens är vi med er hela vägen från bokning till utförande. Vi har lokaler för olika tillfällen och sammanhang med plats för upp till 80 personer.

Hyr våra fina salonger

Vita Salongen i Herrgården är en av våra mest uppskattade lokaler. Här kan ni umgås otvunget i herrgårdsmiljö.

Aktiviteter

Gysinge Herrgård är en utmärkt plats för kick-off och vi har många aktiviteter som kan hjälpa till att skapa en utmärkt arbetsmiljö. Vårt fantastiska läge, den inspirerande miljön och en mängd olika aktiviteter hjälper oss skapa en oförglömlig upplevelse åt ert team.

Skicka en bokningsförfrågan

Vill du boka ett möte?
Vänligen fyll i vårt bokningsformulär nedan så återkommer vi till dig.

Restaurang Orangeriet

I vår restaurang serverar vi både frukost, lunch och middag. Menyn består av klassiska rätter och uppdateras alltid efter rådande säsong. Läs mer på vår restaurangsida eller boka bord direkt.