Välkommen till Gysinge Herrgård

Ett historiskt och anrikt hotell

Ät, sov, upplev, njut

Gysinge Herrgård ligger vid Dalälven i Sandvikens kommun, drygt fem mil från Sandviken i Gästrikland och är ett anrikt hotell med anor från 1600-talet. Här bor du ett stenkast från Färnebofjärdens nationalpark och med Dalälven runt knuten. Se oss som en plats att inspireras, tanka energi och återhämta sig. Hit kan du komma för en konferens eller kickoff med kollegorna, för att gifta dig i en magisk miljö eller för att vandra och uppleva naturen runt omkring.

Några ord om vackra Gysinge Herrgård

Du som vill gifta dig, som vill ha en inspirerande konferens med jobbet och som vill spendera tid i naturen. Du som vill vandra, äta och sova gott, vill njuta av en lyxig herrgårdsweekend och som vill komma bort från storstadsbruset. Oavsett vem du är, så är du hjärtligt välkommen till Gysinge Herrgård. Vår ambition är att skapa en naturnära upplevelse för dig som kommer hit. En plats där du kan upptäcka och utforska Dalälven och Färnebofjärdens nationalpark på dagen, och äta vällagad och närproducerad mat i vårt charmiga Orangeri på kvällen. Tillsammans med den fantastiska personal som arbetar hos oss ska vi se till att du får den bästa hotellupplevelsen och det bästa gästbemötandet. Varmt välkommen när du vill njuta en stund.

Hitta hit

Välkommen till Gysinge Herrgård, drygt fem mil från Sandviken.

Vår historia

Med anor från 1600-talet har Gysinge Herrgård gått från järnbruk till folkhögskola och nu hotellverksamhet.

Avstånd  
Gysinge 0 km
Sandviken 5 mil
Gävle 5 mil
Avesta 5,5 mil
Uppsala 7,5 mil
Falun 8,5 mil
Västerås 10 mil
Stockholm 15 mil
Hotellfakta  
Antal hotellrum 66
Antal bäddar 125
Största konferenslokal 80 p
Antal möteslokaler 10
Restaurang 1
Café 1
Barer 3
Bröllopstält 120 p
Laddplatser elbil 18

JUST NU PÅ GYSINGE HERRGÅRD

Vi har alltid spännande och roliga aktiviteter på schemat.

SYD & EKMAN

20 juli | 18:00

Syd och Ekman- Det bästa från Gyllene Tider och Freestyle.

Lady Music Story

3 augusti | 19:00 - 23:59

Den 3 augusti träffar ni Lola här på Café Udden där hon gräver djupt i vår ärvda låtskatt av Jazz, Blues och Rock'n Roll.

A Date With Elvis

9 augusti | 18:00

Bered er på en musikalisk resa genom att kliva på tåget där allt en gång började, för att sedan färdas genom Elvis Presleys gigantiska låtskatt och historia fram till hans sista dagar i rampljuset.

JULA HOTELLFAMILJ

Upptäck våra andra hotell och boenden

Boka in en weekend på anrika Gyllene Uttern i Gränna, Skara Konsthotell, Skara Stadshotell eller besök Skaras moderna stadscamping. Nedan hittar du kontaktuppgifter till våra andra boenden i Julafamiljen.