Laddar Evenemang

Utställningen Starka Män kommer nu till Gysinge herrgård! 

Efter succén med Starka Kvinnor under 2023 återkommer nu konstnärinna Elaine Hillerström med uppföljaren Starka Män. Som först i Sverige har hon under 2023 skapat en unik utställning som ingen annan gjort och som dessutom fått uppmärksamhet internationellt. Resan fortsätter nu med Starka Män och går under 2024 till NewYork, Monaco och Paris.

I samarbete med Gysinge herrgård väljer Hillerström att starta utställningen Starka Män i Gysinge den 27:e april och som pågår fram till och med 27:e maj.

 

Vernissaget inleds med en föreläsning om det viktiga budskapet bakom och erfarenheterna som varit hittills. En mycket intressant och inspirerande föreläsning med inblick i hur den humana människan kan gå från mörker till ljus på alldeles unika sätt!

Ta även chansen att möta en av de deltagande männen.

Efter föreläsningen kan du blicka in i världen av Starka Män och betrakta dess syfte och viktiga budskap och inspireras och motiveras på sätt du inte anat!

 

När:  Lördagen 27:e April 2024

Plats: Magasinet Gysinge Herrgård

Tid: Föreläsning 27:e April 13:00-14:00

Vernissage: 27:e April 14:00-18:00

Period: Utställningen pågår 27 April – 27 Maj 09:00-18:00

Under utställningsperioden kommer Elaine tillbaka till Gysinge för Live måleri söndagen den 26:e maj på Mors Dag.

 

Sveriges mest etablerade konstkritiker Stig-Åke Stålnacke som dessutom är medlem i internationella AICA – International Association of Art Critic, har gett Elaine fantastisk konstkritik. Läs mer om detta på www.hillerstroms.com under Aktuellt samt Exibitions – Starka Kvinnor samt Starka Män.

 

För att boka boende, kontakta receptionen på 0291-73 46 00 eller maila: info.gysingeherrgard@julahotell.se