Laddar Evenemang

Upplev Jon Henrik Fjällgren i vackra Gysinge!

Jon Henrik med sitt band bjuder in till en sprakande och trollbindande utomhuskonsert med starkt budskap på Jon Henriks unika sätt. Konserten hålls utomhus i en magisk och historisk bruksmiljö på Gysinge Herrgård. Vad kan bli bättre att hylla den internationella dagen för ursprungsbefolkningen, än vid forsarna i Nedre Dalälven med dess vackra omgivningar som Gysinge Herrgård och Wärdshuset med sin bruksmiljö idag omges utav.
Det blir en oförglömlig sommarkväll och en musikalisk resa som en hyllning till jorden, urfolket och naturen vi lever i. Den traditionella jojken blandas med musik ifrån några av Jon Henriks favoritartister. En kväll du inte vill missa!
Efter genombrottet i Talang, fyra starka bidrag i Melodifestivalen, succé i Lets Dance och Stjärnornas Stjärna, över 80 miljoner streams på Spotify har nu Jon Henrik tagit sin musik ut i hela landet där han genomfört cirka 50 hyllade spelningar sedan 2022 från Kiruna i norr till Lund i söder.
Boka vårt boendepaket, i paketet ingår: En hotellnatt, samisk inspirerad 3-rätters middag, biljett till konserten och hotellfrukost.
För mer information eller för att boka, ring 0291-73 46 00 eller maila: info.gysingeherrgard@julahotell.se.