Laddar Evenemang
Evenemangs-serie Evenemangs-serie: Afternoon Tea

Bered er på en musikalisk resa genom att kliva på tåget där allt en gång började, i Memphis Tennessee 1954, för att sedan färdas genom Elvis Presleys gigantiska låtskatt och historia fram till hans sista dagar i rampljuset. Denna succéshow som spelats för fulla hus sedan hösten 2016!

Allt startade för ungefär 4 år sedan då några kompisar sågs över en middag för att lyssna på gamla grammofonskivor och umgås. Ganska snart visade det sig att det fanns en gemensam nämnare trots helt olika musikalisk bakgrund. Denne gemensamme nämnare visade sig vara Elvis Presley. Detta gav mersmak och en idé började gro i samband med Elvis 80-årsdag och kort därefter bokades de första spelningarna som sedan skulle komma att växa till en välbesökt och hyllad föreställning ett par år senare.

Sammanfattningsvis kan man kalla det för en musikalisk resa där vi kliver på tåget där allt en gång började, i Memphis Tennessee 1954. Där Elvis spelade in sin första demo till sin mor Gladys i födelsedagspresent, för att sedan få färdas genom Elvis Presleys gigantiska låtskatt och historia fram till hans sista dagar i rampljuset. Detta musikaliska rock n’ roll-tåg varvas med upp tempo och ballader, varmt mellansnack, en dos historia och en & annan anekdot ur Elvis liv. Publiken är högst delaktiga i det hela då en fin dialog hålls och på t ex Elvis paradnummer Hound Dog så bjuds de in till att vara med. Akt 1 har störst fokus på den första tiden på Sun Records och RCA Victor ur Elvis 50-tal in på tidigt 60-tal för att sedan knyta ihop säcken vid de sista inspelningarna i djungelrummet i hans hem Graceland 1977.

 

Detta är en varm och genuin hyllning framfört av fem glada och drivna musiker som från hjärtat hyllar Elvis och för hans musik vidare in i nutid.

 

 

Kvällen börjar med en 2-rätters middag i Restaurang Orangeriet 18.00-19.15.

Café Udden öppnar entrén och baren kl.19.00.

Showen startar kl.21.00 och slutar ca.23.00. Vid fint väder hålls showen ute på Café Udden.

 

Köp din biljett här: https://billetto.se/e/a-date-with-elvis-biljetter-1028501?utm_source=organiser&utm_medium=share&utm_campaign=copy_link&utm_content=2 

 

Boendepaket inkl. biljett: https://boka.gysingeherrgard.se/se/package/package-details?currency=SEK&langid=1&packageId=c4273aa2-9e3a-44ca-8dc3-710758aff32b