

Farsdagsmiddag – Viltinspirerad
7 november - 8 november
Fira fars dag i Orangeriet!
7–8 november bjuder vi in till en härlig farsdagshelg i Orangeriet på Gysinge Herrgård.
Njut av en viltinspirerad à la carte-meny i vår stämningsfulla restaurang – perfekt för att fira pappa med riktigt god mat i mysig herrgårdsmiljö.
Vill du göra dagen extra speciell?
Boka vårt Herrgårdspaket, som inkluderar övernattning och en välkomponerad 3-rättersmiddag
Herrgårdspaket – Gysinge Herrgård
🍽️ Meny för farsdagshelgen
Förrätter
-
Hjortcarpaccio med lingon, gravad äggula, pepparrot och kapris
-
Rökt siktoast med toast mebla och löjrom
Varmrätter
-
Rådjurssadel med enbärssås, potatisgratäng och bakade rotsaker
-
Bakad röding med sandefjordsås, forellrom, kokt potatis och picklad crudité
Desserter
-
Choklad nemesis med crème diplomat och kanderade mandlar
-
Varm mandelinekaka med äpplen, kanelsocker och crème anglaise
📞 Boka bord:
Äta – Gysinge Herrgård
info.gysingeherrgard@julahotell.se
0291–734 600
Välkomna!