Middag

En smak av Gysinge

Förrätter

Kantarelltoast 190 kr
Hembakt brioche, kantareller, Wrångebäcken, gräslök, dill & friterad schalotten

Råbiff 185 kr
Tärnat svenskt innanlår, kaprismajonäs, äggula, schalottenlök, dijon, rödbetor & Herrgårdens äpple

Hummerarancini 190 kr
Carnaroli, hummerfond, schalottenlök, tomatemuslion & plockad hummer

Varmrätter

Svamp Risotto 290 kr
Med friterad ostronskivling, parmesan, tryffel & picklade primörer.

Ryggbiff 365 kr
Bordelaisesås, umami-smör, parmesansallad, grönsak i säsong & pommes frites.

Orangeriets Burgare 225 kr
Karamelliserad lök, friterad schalottenlök & tryffelmajjo.

Piggvar 345 kr
Beurre blanc, krondill, rödbeta, grönkål, rostad hasselnöt, potatis, gräslök & brynt smör

Barnmeny

Ostburgare med pommes 85 kr

Kycklingnuggets med pommes 79 kr

Pannkakor med sylt & grädde 65 kr

Desserter

Blåbärspannacotta 135 kr
Serveras med kardemummaglass, Maraconamandel crumble & choklad cremeux

Saffransbrûlée 120 kr
Serveras med fermenterade blåbär

Briocheglass 120 kr
Gysinge Dark lager, briochekrutonger & mörk choklad

Av hygien- och allergiskäl är hundar inte tillåtna i restaurangen.

För bordsbokning samma dag vänligen kontakta oss via mail eller telefon.

För bordbokning på sällskap över 8 personer vänliga kontakta oss via mail eller telefon.

Telnr: 0291-734612

Mail: info.gysingeherrgard@julahotell.se

”Nu i höst ligger vårat fokus på höstens vackra råvaror.

Omsorgsfullt hanterade och tillagade. Kombinerade med höstens smaker och höga ambitioner vill vi servera en vacker, välsmakande & mysig tallrik!”

-Köksmästare Fredrik & Souschef

Två personer samtalar vid å med bro i bakgrunden

Något gott att dricka till?

Njut av något svalkande i baren, ett glas vin eller en lokalbrygd öl från Gysinge Bryggeri.