Laddar Evenemang

Under krispiga vinterkvällar dukar vi upp för julbord i vårt Orangeri.

Ni börjar kvällen utomhus med mingel, rykande glögg och härbakade pepparkakor till ljudet av julen och i skenet av eldens lågor. Följ sedan doften in i restaurangen där ni möts av vårt julbord. Vi har längtat efter denna stund då vi får bjuda er på maten som vi lagat med kärlek på lokala råvaror. Vad sägs om vår egeninlagda …sill, hemrökta lax eller våra köttbullar som vi gjort på lokalt kött från Vinnersjö. Vi har de klassiska rätterna men också en hel del gröna inslag. Vårt dessertbord bjuder på smarriga delikatesser som ris a la malta, knäck och apelsintryfflar.

Välkommen till en julbordsupplevelse i Herrgårdsmiljö!


Tors-sön 24 nov – 18 dec

Torsdag: Julbord med trubadur, kl: 17.00, 795 kr
Fredag: Julbord med trubadur, kl: 17.00, 795:-
Lördag: Julbord, kl: 17.00, 695:-
Söndag: Julbord, kl: 11.30, 695:-

Barnpriser: 0-4 år gratis, 5-12 år 275:-

Boka bord på tel. 0291-73 46 00 eller mail info.gysingeherrgard@julahotell.se


Trubadurer Julbord

24-25/11 Matte Andersson
”Matte Andersson, frilansartisten som startade sin karriär i Gävle och som numera har hela världen som marknad. Bl.a. med turnéer i USA. Klassiska hits levereras i modern och personlig stil”

1-2/12 Johnny Sörman
Dalmasen Johnny Sörman som med sin fantastiska sångröst och otroliga scennärvaro inte lämnar någon oberörd.

Med sina rötter i Rock och Country så färgas en kväll med Johnny av många gamla och nyare godingar

8-9/12 Trubadurerna Håkan & Magnus
Med tillsammans över 50 års erfarenhet av att stå på scenen, är det dags för Håkan & Magnus att svänga förbi oss och bjuda er på låtar som du glömt att du minns, finstämda ballader samt låtar man vill sjunga och dansa till! Tillsammans med er i publiken bygger de upp en allsångsstämning utav rang!

15-16/12 Mads Clausen
Mads Clausen är en dansk göteborgare med en gedigen bakgrund i underhållningsbranschen.

När Mads intar en scen utlovas allt från rock’n’roll till snygga ballader och självklart en stor portion glädje & humor! Från originalband inom pop och hårdrock (även i Tyskland & Danmark) har Mads även medverkat i den danska melodifestivalen, varit i final och turnerat med tv4’s

”Sikta mot stjärnorna” i rollen som Björn Skifs! Trubadurspelandet har hängt med enda sedan begynnelsen och idag spelar Mads ofta på kryssningsfartyg. Nämn en båt och Mads har spelat där…

Han är även sångare i det kultförklarade bandet ”BLÅBLUS” som är BJÖRN SKIFS gamla kompband.