I paketet ingår:
  • Övernattning i ett av våra hotellrum
  • Herrgårdsfrukost
  • Fri parkering & Wifi

Skräddarsy upplevelserna till ditt boendepaket.

Med ankomst 8 juni.

Pris från: 1 296 kr/person

Upplev Gysinge Sommarmarknad, en årlig höjdpunkt du inte vill missa!

Den 8-9 juni bjuder vi in dig till en weekend fullspäckad med upplevelser. Marknadens öppettider, lördag 10-17 och söndag 10-16, ger dig gott om tid att utforska allt som marknaden har att erbjuda. Platsen är ingen annan än den charmiga marknadsplatsen vid Herrgården, där magin verkligen tar fart.

Men det är inte allt! Njut av en oförglömlig sommarkväll på dyngplattan med fantastisk musik framförd av The Swedish Cowboy, och smaka på en härlig middagsbuffé som får smaklökarna att dansa. Och när natten faller, varför inte unna dig en fridfull sömn i ett av våra bekväma rum och vakna upp till en förtrollande herrgårdsfrukost? Detta är mer än bara en marknad – det är en helg full av lyx och njutning som du sent kommer att glömma. Se till att säkra din plats nu!

Fredrik Lundman ”The Swedish Cowboy” är en artist som har spelat och sjungit i hela sitt liv. Han behärskar flera instrument, men gitarren är hans huvudinstrument.

Fredrik har vigt sitt liv åt countrymusiken. Äkthet och ärlighet genomsyrar The Swedish Cowboys musik, vilket han visade prov på under sin medverkan i Idol 2021 där han charmade det svenska folket.

Skräddarsy ditt boendepaket, så glöm inte att köpa till din konsertbiljett och middag!

Varmt välkommen till oss!