Våra rum

För avkoppling och en god natts sömn

Detta ingår i alla våra rum

Frukost, parkering, Wifi.

Herrgårdsrum

I Herrgården finns våra Herrgårdsrum inredda med 180 cm kingsize-säng. I flera rum finns det en sittdel bestående av två fåtöljer och avlastningsbord och i vissa finns det även skrivbord. Samtliga rum har nyrenoverade badrum med dusch och WC.

Herrgårdssvit

Vill du unna dig något extra under din vistelse hos oss? I vår fina Herrgårdssvit ingår två rum: ett sovrum med dubbelsäng och skrivbord, samt ett lyxigt vardagsrum med fåtöljer och bord.

Mini-svit/familjerum

Våra mini-sviter/familjerum ligger i Herrgården och har allt du behöver för en bra vistelse. Här hittar du två rum med dubbelsäng i ena och bäddsoffa i andra. Utsikten vetter antingen mot Dalälven eller Herrgårdsträdgården.

Enkelrum standard

Våra standardenkelrum renoverades för ett par år sedan och är inredda med en 90-säng. Här finns också skrivbord och stol, dusch samt WC. Rummen är belägna både i Stallet med fin utsikt över Dalälven och i Villa 2 med utsikt antingen mot Herrgårdsträdgården eller Dalälven.

Dubbelrum standard

Våra standarddubbelrum ligger i Stallet och i Villa 2, och renoverades för ett par år sedan. De är inredda med två stycken 90-sängar som står tillsammans. Samtliga rum i Stallet och de flesta i Villa 2 har nyrenoverad dusch och WC.

Ekonomi
enkelrum

I våra enkelrum ekonomi hittar du en 90-säng och i vissa rum även skrivbord och stol. Dessa rum är av lite äldre standard och är belägna i Villa 3 vid Dalälvens strand samt i Flygeln bakom Herrgårdsbyggnaden. Ditt husdjur är välkommet i några av rummen.

Ekonomi
dubbelrum

Våra dubbelrum ekonomi är av lite äldre standard. Här finns två 90-sängar som kan stå antingen tillsammans eller isär. Du har även sittgrupp med fåtölj och avlastningsbord samt skrivbord och stol. I vissa rum är husdjur välkomna. Rummen ligger antingen i Villa 3 vid Dalälven eller i Flygeln bakom Herrgården.

Ekonomi
trebäddsrum

För familjer eller kompisgänget har vi våra trebäddsrum med tre 90-sängar. Det finns även ett fyrbäddsrum ekonomi. Dessa rum ligger i Villa 3 vid Dalälven, och i vissa av rummen är husdjur välkomna.

Restaurang

Hos oss hittar du vällagad mat för alla tillfällen – jobblunch som finmiddag. Vår meny innehåller vällagad mat med säsongens råvaror där fokus ligger på svenskt och närproducerat.