DAGENS LUNCH

I det ombyggda Orangeriet, med anor från 1600-talet, odlades det en gång i tiden persikor och vindruvor. 
Här finns idag vår restaurang. Vi serverar dagens lunch samt erbjuder specialbeställningar till festmåltider, catering och utflyktspaket.


Öppet tisdag-söndag 11:30-14:00
 

Pris: Vardag 97 kr och Helg 120 kr

 

Meny v. 8

Veckans vegetariska
Chili sin carne med ris och vitlöksdressing


Måndag
Stängt

Tisdag
Stekt falukorv med stuvade makaroner

Onsdag
Rimmad fläskbog med senapssås och kokt potatis

Torsdag
Pocherad koljafilé med brynt smör och riven pepparrot

Fredag
Wallenbergare med potatismos, gröna ärtor och skysås

Lördag
Mangoglacerad laxfilé med gräddkokt purjolök

Söndag
Högrevsgryta med rotsaker och svamp

 

Med reservation för ändringar

Telefon: 0291-73 46 09
E-post: orangeriet@gysingeherrgard.se