DAGENS LUNCH
I det ombyggda Orangeriet, med anor från 1600-talet, odlades det en gång i tiden persikor och vindruvor.
Här finns idag vår restaurang. Vi serverar dagens lunch samt erbjuder specialbeställningar till festmåltider, catering och utflyktspaket.
Öppet måndag-söndag 11:30-14:00
Pris: Vardag 97 kr och Helg 120 kr
Meny v. 4
Veckans vegetariska
Rotsakspytt med stekt ägg & rödbetor
Måndag
Skånsk kalops med skivade rödbetor
Tisdag
Stekt strömmingsflundra med potatismos & skirat smör
Onsdag
Spagetti Carbonara
Torsdag
Kålpudding med gräddsås & lingonsylt
Fredag
Pestobakad kycklingfilé med ris & parmesandressing
Lördag
Schnitzel med gröna ärtor, rödvinssås & stekt potatis
Söndag
Fisk- & skaldjursgryta med aioli
Med reservation för ändringar
Telefon: 0291-73 46 00
E-post: info@gysingeherrgard.se