DAGENS LUNCH

I det ombyggda Orangeriet, med anor från 1600-talet, odlades det en gång i tiden persikor och vindruvor. 
Här finns idag vår restaurang. Vi serverar dagens lunch samt erbjuder specialbeställningar till festmåltider, catering och utflyktspaket.


Öppet måndag-söndag 11:30-14:00
 

Pris: Vardag 97 kr och Helg 120 kr

 

Meny v. 4

Veckans vegetariska
Rotsakspytt med stekt ägg & rödbetor

Måndag
Skånsk kalops med skivade rödbetor

Tisdag
Stekt strömmingsflundra med potatismos & skirat smör

Onsdag
Spagetti Carbonara

Torsdag
Kålpudding med gräddsås & lingonsylt

Fredag
Pestobakad kycklingfilé med ris & parmesandressing 

Lördag
Schnitzel med gröna ärtor, rödvinssås & stekt potatis

Söndag
Fisk- & skaldjursgryta med aioli

Med reservation för ändringar

Telefon: 0291-73 46 00
E-post: info@gysingeherrgard.se