DAGENS LUNCH


I det ombyggda Orangeriet, med anor från 1600-talet, odlades det en gång i tiden persikor och vindruvor. 
Här finns idag vår restaurang. Vi serverar dagens lunch samt erbjuder specialbeställningar till festmåltider, catering och utflyktspaket.


Öppet måndag-söndag 11:30-14:00
 

Pris: Vardag 97 kr och Helg 120 kr

 

Meny v. 43

Veckans vegetariska
Currygryta med bönor & ris

Måndag
Fylld ugnsbakad falukorv med potatismos

Tisdag
Kalops med skivade rödbetor

Onsdag
Grekiska färsbiffar med tzatziki & vitlöksrostad potatis

Torsdag
Kaviarfylld strömmingsflundra med potatismos & skirat smör

Fredag
Rostbiff med potatisgratäng & rödvinssås

Lördag
Orangeriets fisk -& skaldjursgryta med aioli

Söndag
Kycklingschnitzel med chilibearnaise & stekt potatis


Med reservation för ändringar

Telefon: 0291-73 46 00
E-post: info@gysingeherrgard.se