DAGENS LUNCH

 

I det ombyggda Orangeriet, med anor från 1600-talet, odlades det en gång i tiden persikor och vindruvor. 
Här finns idag vår restaurang. Vi serverar dagens lunch samt erbjuder specialbeställningar till festmåltider, catering och utflyktspaket.


Öppet måndag-söndag 11:30-14:00
 

Pris: Vardag 97 kr och Helg 120 kr

 

Meny v. 49

Veckans vegetariska
Currygryta med basmatiris

Måndag
Köttfärslimpa med gräddsås och lingonsylt

Tisdag
Stekt fläsk med bruna bönor

Onsdag
Portergryta med gelé

Torsdag
Ärtsoppa med fläsk, pannkakor, sylt och grädde

Fredag
Helstekt fläskfilé med chilibearnaise och ugnsrostad potatis

Lördag
Orangeriets Julbuffé

Söndag
Orangeriets Julbuffé


Med reservation för ändringar

Telefon: 0291-73 46 00
E-post: info@gysingeherrgard.se