Dagens Lunch

Dagens lunch på Orangeriet 

I det ombyggda Orangeriet, med anor från 1600-talet, odlades det en gång i tiden persikor och vindruvor.
Här finns idag vår restaurang. Vi serverar dagens lunch samt erbjuder specialbeställningar till festmåltider, catering och utflyktspaket.


Öppet måndag-söndag 11:30-14:00
 

Pris: Vardag 97 kr och Helg 120 kr


Meny v. 39


Veckans vegetariska

Nudelwok med kokosgrädde & ingefära


Måndag

Gräddstuvad pytt i panna med skivade rödbetor


Tisdag

Stekt fläsk med löksås


Onsdag

Lammfärsbiffar med tzatziki & rosmarinsky


Torsdag

Pepparrotskött


Fredag

Skinkstek med gräddsås & äppelmos


Lördag

Mangoglaserad laxfilé med gräddkokt purjolök


Söndag

Schweizerschnitzel med rödvinssky & stekt potatis


Med reservation för ändringar

Telefon: 0291-73 46 00
E-post: info@gysingeherrgard.se