Konferensmeny

Gysinge Herrgård middagsmeny

Vid tvårättersmiddag väljer ni förrätt och varmrätt eller varmrätt och efterrätt

Notera att samtliga gäster i sällskapet äter samma meny

 

FÖRRÄTTER 

Rödbetscarpaccio serveras med Chevrécrème , rostade pinjenötter och honungsvinigrette 

Löjromtoast med smetana och rödlök 

Rökt hjortstek med körsbärschutney

 

HUVUDRÄTTER 

Örtmarinerad lammytterfilé med råstekt potatis, rostad vitlökssås och saltbakade cocktailtomater 

Oxfilé Tournedos med rotsakskaka, picklade kantareller och madeirasås 

Halstrad röding med lime- och chilimarinerade kräftstjärtar ackompanjerad med en champagnesås

Kantarellrisotto serveras med rosmarinmarinerade champinjoner och grillad halloumi

 

DESSERTER

Vaniljpannacotta med en kompott av säsongens bär

Knäckig äppelpaj spetsad med Calvados och gammaldags vaniljglass 

Kökets cheesecake med lime och mynta