Föredrar ni det mer rustika eller riktig herrgårdskänsla?

Orangeriet

Här har det hållits många fina bröllop genom åren. Klädd i vit skrud blir Orangeriet med dess stora fönsterytor en dröm sommar som vinter. Sittplatser för ca 120 personer.

Magasinet

Det blir inte mer rejält och rustikt än i Magasinet. Med egen bar, rejäla bänkar och bord så infinner sig den där känslan av ett riktigt lantbröllop. Dessutom får Ni hela två våningar att dela med Era 60 gäster som ryms i lokalen

Borgarn

Vill Ni som många andra verkligen få den där härliga herrgårdskänslan. Då är Borgarn med dess takhöjd, rejäla parkettgolv och handgjorda stuckaturer något för Er. Med plats för ca 80 personer

Järnboden

Nere vid Dalävens porlande vatten finner ni Järnboden. En plats där historiens vingslag gör sig påmint och här är det ingen som stör. Många är de bröllop som hamnat här på efterfest och dans in på småtimmarna. Här ryms upp tilll 200 personer. Denna lokal bokas vid vår samarbetspartner Gysinge Brukshandel.

Café Udden

För Er som söker det mer moderna men även naturnära. Längst ut på just udden finns denna lokal med en av Sveriges finaste utsikter från dess uteservering. Med sin scen är den alltid redo för fest. Inne och ute kan här samlas upp till 150 gäster.