Er första måltid som man och hustru
Vid tvårättersmiddag väljer ni förrätt och varmrätt eller varmrätt och dessert
Notera att samtliga gäster i sällskapet äter samma meny
FÖRRÄTTER
Rödbetscarpaccio serveras med Chevrécrème , rostade pinjenötter och honungsvinigrette
Löjromtoast med smetana och rödlök
Rökt hjortstek med körsbärschutney
HUVUDRÄTTER
Örtmarinerad lammytterfilé med råstekt potatis, rostad vitlökssås och saltbakade cocktailtomater
Oxfilé Tournedos med rotsakskaka, picklade kantareller och madeirasås
Halstrad röding med lime- och chilimarinerade kräftstjärtar ackompanjerad med en champagnesås
Kantarellrisotto serveras med rosmarinmarinerade champinjoner och grillad halloumi
DESSERTER
Vaniljpannacotta med en kompott av säsongens bär
Knäckig äppelpaj spetsad med Calvados och gammaldags vaniljglass
Kökets cheesecake med lime och mynta